Over ons 


Snackmobiel Marsdijk is een mobiele snackbar met een lange historie in de wijk Marsdijk. Toen de eerste huizen in de wijk werden gebouwd bleek er behoefte aan een snackbar, het liefst dicht bij de bouwplaats. Snackmobiel Marsdijk werd geboren. 

We zagen de wijk groeien tot het Marsdijk wat het nu is. Onze naam groeide mee. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. 

Onze missie is om heerlijke patat en snacks te serveren, voor de mensen in onze wijk en omliggende industrieterreinen. Dit doen we al ruim 35 jaar met passie! Onze snackbar op wielen is een begrip geworden in de wijk en daar zijn wij trots op! 


Mond-tot-mond reclame en vaste bezoekers zijn het hart van ons bedrijf. Daarom focussen we op persoonlijke aandacht en topservice. Probeer het eens - wij weten zeker dat u weer terugkomt!

Feesten en partijen

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij zijn in te huren voor feesten en partijen. 
Wij hebben een mobiele snackwagen met een vaste standplaats in Marsdijk. Wij staan daar vijf dagen in de week, van dinsdag t/m zaterdag.  Dat laat geen ruimte voor feesten en partijen en wij zijn daarvoor dus niet in te huren.